导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2019-10-4 05:36:06  访问:1111 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Beard Monkey Skäggolja Candy Tabacco 50ml
Varför säljs ens skäggolja? Skäggoljan är inte kladdig utan absorberas snabbt av hud och hår och är speciellt framtagen för dig med känslig hud. Om man vill ha ett välvårdat, välmående, och vackert skägg så bör man givetvis ta hand om det - och det gör du bland annat med hjälp av skäggolja. Den här oljan är näringsrik och innehåller mycket Vitamin E. Passar further bra för torrt skägg och kluvna hårtoppar.
Oljeingredienser konditionerar för att hålla skägget mjukt och återfuktat. Jojobaolja är berömd för sin förmåga att gå in väldigt snabbt i huden, vilket har gjort den populär bland personer som vill ha en skäggolja som snabbt "försvinner" om den hamnar på huden och inte känns kladdig i skäggbotten. Behovet av att använda skäggolja kan variera även below året, efter årstid och vädertyp.
När du applicerar oljan så är det bäst att börja längst upp vid linjen av skägget och sedan massera nedåt med dina händer. Det förhindrar du med skäggolja, inte bara återfuktar skäggoljan ditt skägg och din hud utan hjälper även till skäggvård att stimulera dina körtlar until att arbeta effektivare. Loelle skäggolja är försedd med en pipett för att doseringen ska vara så enkel som möjligt.
Gör den until dig själv, until brorsan, sambon, far eller farmor; alla som kan ha glädje av en olja som mjukar upp och ger näring until skägget eller mustachen (eller håret!), med en perfekt känsla som varken känns kladdig eller fet. Skäggolja gör att du både sparar tid och pengar. Doftar underbart males efter 5 min i skägget så försvinner lukten. Dapper Dan Premium Beard Oil Skickligt framtagen skäggolja från Dapper Dan som mjukar upp och ger näring åt skägget och huden.
Skäggolja gör skägget starkare. Den toppkvalitet blandning av ricinolja, grapefruktolja, mandelolja och kukuimutolja ger en fantastisk konsistens för lugnande, omhändertagande och förbättring av din skäggs övergripande livskraft. När skägg växer kan hårstråna irritera hudytan och orsaka en ganska obehaglig känsla, om huden dessutom är torr är risken stor att det även kommer kännas som miljoner myggbett som aldrig slutar klia på kinder och hals.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

电脑维修公司网站 Copyright(C)2009-2010